Vorm Interieurdesign Hove geeft uw woon- en werkomgeving vorm in de regio Antwerpen. Bekijk enkele afgewerkte projecten...

Appartement H - totaalrenovatie

Kantoor G - renovatie inkomhal

Polyvalente zaal - renovatie

Bestaande bouw werd volledig gesloopt om de akoestische problematiek aan te pakken, tov de aanpalende buren  werd de zaal 90° gedraaid en werden er tal van akoestische oplossingen uitgevoerd.

Poolhouse DB - privé-wellness - nieuwbouw

Uitgebreide privé-wellness met IR sauna, hamam, zwembad met jetstream voor de sportieve opdrachtgever, sanitair en kitchenette voor de bezoekers die blijven overnachten.

Woning C - totaalrenovatie

Openwerken van de bestaande ruimte zodat keuken, eetkamer en leefruimte vloeiend in elkaar overlopen en toch de nodige intimiteit respecteren.

Door het bestaande gegeven met een open visie te bekijken en tabula rasa te houden, hebben we een nieuwe woning gecreëerd zonder volume-uitbreiding.

Woning D - renovatie leefruimte en sanitair

Woning DR - totaalrenovatie -
bel-étagewoning

Woning F - renovatie leefruimte en keuken

Een aaneenschakeling van ruimten werd maximaal opengetrokken en het daglicht werd binnen gebracht naar de donkerste ruimten in het midden van deze rijwoning.

Woning K - renovatie badkamer

Woning N - uitbreiding en renovatie gelijkvloers

Door een volume aan de woning toe te voegen, werd de organisatie herdacht en  de tuin gekoppeld aan het interieur.

Woning T - renovatie leefruimte en badkamer

De fragmentaire indeling werd getransformeerd naar een zo open mogelijk plan. Door de toepassing van natuurlijke materialen en kleuren werd de woning een harmonieus geheel.

WZC N - renovatie gangen en vergaderruimte

Woning DC

Brasserie HC

Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek

Contacteer ons